Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

13 КВІ

Всеукраїнська школа онлайн – один із небагатьох успішних проектів нової української влади

Пройшов перший тиждень, як наші діти отримали новий досвід розпочавши навчання у Всеукраїнській школі онлайн. Складно знайти українця, який би не прокоментував телеуроки. Суспільство розділилось на тих, хто почав шукати помилки та ущент розносити вчителів, та тих, хто підтримав ініціативу. Доречі, помилки трапляються і в друкованих підручниках, по яким діти мають навчатись мінімум 5 років. Тож неідеальний контент телеуроків набагато простіше проконтролювати та виправити по гарячому.

Читати
10 КВІ

Керівництво країни не готово адекватно реагувати на виклики COVID-19

Україна на сьогоднішній день єдина країна Європи, де кількість померлих від COVID-19 перевищує кількість тих, хто одужав. Українці помирають від коронавірусу у 37(!) разів частіше, ніж китайці. При тому, що Китай першим прийняв цей удар і з нульової позиції розпочав боротьбу.

Читати
01 КВІ

Рік після виборів

Минає рік, як до влади прийшов новий Президент, який згодом завів у Парламент свою «ручну монобільшість». Від початку їх каденції багато хто із надією та захистом говорив: «дайте їм 100 днів», потім ще «дайте їм ще час». Рік. Часу більше ніж достатньо для підведення підсумків.

Читати
27 БЕР

Вінницька міська лікарня отримала реанімаційне обладнання від Фонду Порошенка

Фонд Порошенка передав партію реанімаційного обладнання у Вінницьку міську лікарню N1, серед медапаратури - монітор пацієнта М50 з годинним акумулятором, шприцева помпа, відсмоктувач хірургічний, 30 пульсоксиметрів, 3 ларингоскопи.

Читати
20 БЕР

Кому коронавірс, а кому мати рідна

На фоні карантину та розповсюдження коронавірусу керівництво країни щодня робить заяви одна краще іншої. Складається враження, що сьогодні Офіс Президента бере приклад із північного сусіда – Росії, де під короновірус хочуть внести зміни до Конституції та закріпити довічне право Путіна очолювати країну. 

Читати
17 ГРУ

Руслан Демчак: Взяті на себе зобов’язання – виконую!

Будучи народним депутатом взяв на себе зобов’язання завершити реалізацію ряду проектів по 18 округу в рамках соціально-економічного розвитку регіону.

Читати
15 ЛИС

Руслан Демчак про Держбюджет 2020

Держбюджет 2020 – прийнято. Вже традиційно у рекордному турборежимі, навіть без розгляду правок до документу.

Загалом не простежується обіцяних економічних «проривів», як власне і «закінчення епохи бідності».

Читати
05 ЛИС

Кредиту МВФ - не буде

Не пройшло місяця, як керівництво країни запевняло нас, що існує багато маніпуляцій навколо переговорів з МВФ і наступний транш є фактично вирішеним питанням. Однак, вчора одне з найвпливовіших американських ділових видань The Wall Street Journal зазначило, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) відклав надання Україні фінансової допомоги.

Читати
24 ЖОВ

Україна піднялася в рейтингу Doing business-2020

За 5 років Україна піднялась на 48 позицій у Рейтингу «Doing Business». Тепер Україна посідає 64-е місце серед 190 країн.

Читати
08 ЖОВ

Офіційний коментар Демчака Р.Є. щодо інформації НАЗК

Офіційний коментар Руслана Демчака щодо інформації НАЗК

Читати

 

1
...
4 5 6 7 8
...
33